Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Кадри Нова твНападение в магазин за хранителни стоки в

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgКадри Нова твНападение в магазин за хранителни стоки в
Коментари Харесай

Нова тв: Клиент полицай удари продавачка в магазин

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Кадри Нова тв

Нападение в магазин за хранителни артикули в столичния квартал Суходол сподели Нова тв.

``
реклама

" Клиент се нахвърлил върху касиерка, блъснал я през лицето поради ресто от една стотинка. По информация на Нова нападателят е служител на реда. ", оповестява репортерът на Нова. 

Полицаят влезнал със брачната половинка си, не им харесала маята и почнали да хвърлят пакетчета. Направили им забележка, а те почнали да се държат още по-невъзпитано.



Елена Ненкова била на промяна в магазина. Полицаят бил от профилираните полицейски сили, на случката станала очевидец клиентка:

Прелетяха две пакетчета от тавана. Клиентът стартира да се заяжда за една стотинка от рестото. Касиерката му сподели, че не заслужава даже рестото си от над 3 лв., споделя очевидецът Йорданка Васкова.



Започна да ме наскърбява с доста унизителни думи, споделя продавачката. На касата напрежението ескалирало и мъжът я блъснал.

" Тръгна да ме бие, аз го задържах и натиснах бутона, те избягаха. Дойде кола за спешна помощ и полиция. Бях вдигнала кръвно и имах леко зашеметяване. ", обясни потърпевшата.

По случая е формирана кореспонденция и се води следствие.



Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР